Meet the team

stefanie.jfif

Stefanie Van Eeckhout

- Founder/Partner -

  • Grey LinkedIn Icon

#eerlijkheid

#vertrouwen

#passie

#hands-on

patrick.jfif

Patrick Vanbelleghem

- Partner - 

  • Grey LinkedIn Icon

#eerlijkheid

#vertrouwen

#probleemoplossend

#gezond verstand

WhatsApp Image 2020-12-12 at 17.37.34.jp

Ilse

- Finance & HR -

#eerlijkheid

#vertrouwen

#resultaatgericht

#timemanagement 

Annelies.jpg

Annelies

- BI specialist -

#betrouwbaar

#resultaatsgericht

#doorzetter

#gestructureerd & geordend

Audrey.jpg

Audrey

- Finance & HR -

#vertrouwen

#doorzetter

#behulpzaam

#teamplayer

image_processing20200510-6203-1ce8e8l.png

Jouw foto hier?

- Finance -

DSC_8807-Edit.jpg

Hoe Ilse de samenwerking met Jump4more ervaart ...

"Een jaar geleden heb ik de beslissing genomen om afscheid te nemen van het 'normale boekhoudprofiel' binnen mijn job. Na meer dan 15 jaar werken binnen de boekhoudafdeling van een KMO ben ik op zoek gegaan naar iets nieuws. Ik wou iets meer uitdagend, mijn reeds verworven kennis verder gebruiken maar vooral ook gaan uitbreiden. 

Op vandaag heb ik nog geen moment spijt gehad van mijn keuze om het team van Jump4more te versterken. Enerzijds is er de héél interessante, afwisselende job inhoud : operationele boekhoudkundige taken worden afgewisseld met HR opdrachten, jaarafsluitingen, opleidingen en diverse administratieve functies.

Door de variëteit aan sectoren waarvoor deze taken worden uitgevoerd heb ik het gevoel dat ik iedere dag blijf bijleren, dit niet alleen vanop afstand, ook op de werkvloer zelf. Er is een grote betrokkenheid met de diverse klanten waarvoor ik werk. 

 

De job heeft me ook meer zelfstandigheid en vrijheid gegeven om mijn werk zelf in te plannen. Hierdoor heb ik de perfecte work-life balans gevonden. Dit biedt zeker ook een meerwaarde!

 

Anderzijds kan ik ook zeggen dat het team Jump4more werkt als een echt, gehecht team. Iedereen heeft zijn eigen capaciteiten wat zorgt voor een perfecte samenwerking.

Elk van ons heeft hetzelfde doel voor ogen: de wensen van de klanten op een persoonlijke en nauwkeurige manier aanpakken. Er wordt steeds gestreefd naar perfectie waarbij elke eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt."

DSC_8879.jpg