top of page

Acerca de

JUMP4MORE ACCOUNTANCY

Hét boekhoudkantoor dat meedenkt met de klant

Jump4more Accountancy is een vooruitstrevend Accountantskantoor, dat 100% de digitale kaart trekt. 

Ons groeiende, bekwame en gedreven topteam is een mix van veel ervaring met jeugdig enthousiasme, onder de dagelijkse leiding van Patrick, Peter & Stefanie. 

De doelgroep van onze klanten zijn KMO's uit alle hoeken van het land. Door onze doorgetrokken digitalisering maakt het immers niet uit waar de onderneming gelegen is. 

Onze dienstverlening

Accountancy

Een competente accountant aan je zijde is van onschatbare waarde. Als ondernemer ben je gebonden aan wettelijke verplichtingen om je boekhouding nauwkeurig bij te houden en alles correct te registreren. Maar het gaat verder dan alleen verplichtingen; het is essentieel om zelf een diepgaand inzicht te hebben in je financiële situatie. Door je resultaten te analyseren, kun je niet alleen lessen trekken uit het verleden, maar ook plannen maken voor de toekomst.

Bij Jump4more Accountancy nemen we de volledige zorg van jouw boekhouding op ons, zodat jij je als ondernemer kan focussen op wat écht belangrijk is. 

Fiscaal & Juridisch advies

Een onderneming runnen is meer dan enkel de uitvoering ervan. Correcte contracten opstellen, de juiste vennootschapsstructuur kiezen, bijhorende formaliteiten vervullen, ... 

We helpen je bij Jump4more Accountancy graag verder voor de oplossing op maat van jouw onderneming. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over de juridisch / fiscale kant van het ondernemen. Je kan bij ons terecht voor onder andere:

- vennootschapsrecht

- contractenrecht

- bedrijf overnemen, overlaten of verkopen

- ...

BTW vraagstukken

De complexe wereld van btw, bestaat uit een labyrint van (inter)nationale  regels die continu veranderen en een directe invloed hebben op  de dagelijkse bedrijfsvoering.

Het vergt dan ook veel tijd en inzet om deze wetgeving te doorgronden, veranderingen bij te houden en ze te vertalen naar praktische toepassingen, oplossingen en suggesties.

De btw-experts van Jump4more Accountancy zijn er om je hierbij te ondersteunen. We kunnen jou bijstaan met onder andere:

- BTW internationale transacties

- BTW mbt vastgoed

- BTW eenheden

- BTW regularisaties, rulings & fiscale controles, optimalisaties, ... 

Digitalisering & tools

Een kort overzicht van de meest gebruikte tools bij team Jump4more

Bij Jump4more Accountancy zorgen we ervoor dat je één aanspreekpunt hebt voor al je ondernemersvragen. Je dossierbeheerder is volledig vertrouwd met jouw dossier, tot in de kleinste details, waardoor je snel een helder antwoord krijgt op al je vragen.

Bovendien denkt je dossierbeheerder proactief mee over de toekomst van jouw bedrijf en werkt samen met andere specialisten binnen Jump4more om op maat gemaakt advies te bieden dat perfect aansluit bij jouw onderneming.

bottom of page