top of page

Ontdek wat klanten van ons denken

De ondernemingen die we begeleiden zetten belangrijke stappen vooruit.
Ontdek hun verhaal en hoe zij de samenwerking met Jump4more ervaren.

Getuigenissen: Citaat
12003180_485664648278999_391624169131413

Toen wij in 2016 beslisten om een totaal nieuw bedrijf uit de grond te stampen stonden we voor een dilemma. We hadden al onze tijd nodig voor de technische en commerciële uitwerking van ons project en hadden ook de kennis noch de tijd niet om ons echt ten gronde met de administratieve en financiële zaken van een opstart bezig te houden.  Hiervoor deden we een beroep op Jump4more om dit alles in goede banen te leiden.  De aanpak en begeleiding is super professioneel en 6 jaar later sturen wij ons team van intussen +/- 15 voltijdse medewerkers naar verdere groei en nieuwe investeringen.  Hiervoor gaan wij zeker verder beroep doen op Jump4more om ons hierin op een professionele manier te ondersteunen.

Karl Herman - Co owner RD Group

Getuigenissen: Testimonials
RD Group.png
Lekker Annders 2.jpg
Djar.jpg
Beauvent.JPG
benoit security.JPG
Darcopack.jpg
floorify.JPG
Umbrosa-logo.jpg
Getuigenissen: Clients
Getuigenissen: Testimonials

Stefanie is heel professioneel in haar manier van werken en in omgang. Ze beschikt over strategische, analytische en financiële vaardigheden die onze 'start-up' naar een hoger niveau tillen.
Het is een plezier en een enorme ervaring om samen met haar ons bedrijf Djar naar een hoger niveau te tillen en nieuwe toegevoegde waarde te creëren met haar.
Zeker iemand die we aanraden als je wilt groeien met je bedrijf.

Danielle & Allison - Zaakvoerders Djar

Technics4U.JPG
POM_START&GO_RGB.jpg
westtoer.png
Copahome.JPG
FlammeRouge - kopie.jpg
jpg.jpg
moreway.jpg
Schermafbeelding 2022-10-18 172620.jpg
Getuigenissen: Clients

Ongeveer een jaar geleden kwam ik via Start en Go in contact met Stefanie.

De eerste vragen tijdens het panelgesprek waren raak en duidelijk met als conclusie: ik had te weinig zicht op de cijfers en te weinig overzicht om verdere stappen te kunnen zetten.  Het deed me dan ook goed om de samenwerking te starten en Stefanie bezorgde me op vrij korte tijd een heel duidelijk overzicht en inzicht.

 

Naast de cijferbespreking is er steeds ruimte om te overleggen wat er leeft binnen Flammerouge en welke opportuniteiten er kunnen zijn in de toekomst.

Dat werkt motiverend , verruimend en geeft me inderdaad een jump vooruit.

Dieter D'Haene - zaakvoerder Flamme Rouge

Getuigenissen: Testimonials
20211208_092134_edited.jpg

De opstart van mijn catering zaak Lekker Ann'ders kende een vlotte start en al snel had ik opdrachten allerhande : een wekelijkse vaste afname van de natuurwinkel waar mijn toenmalige keuken gelegen was, trouwfeesten, communies, workshops, enz…. allemaal heel leuk, boeiend en afwisselend.  Maar na een aantal jaar had ik het gevoel met alles en niets bezig te zijn en voelde het ondernemen alleen maar nog als “lastig aan”. Ik volgde een aantal opleidingen, waar ik al snel doorhad dat ik mijn doelen en focus scherper moest stellen. Ik besliste dan ook om mij te focussen op vacuüm verpakte maaltijden, zowel vlees, veggie als vegan gerechten. Ik zocht extra verkooppunten en na een korte tijd kon ik samenwerken met een keten van natuurwinkels. Een aantal obstakels dienden zich aan: als ik wou blijven groeien moest ik verhuizen van pand, investeren, gekoeld transport organiseren, enz…

Voor mezelf zag ik wel hoe het allemaal moest gaan, maar ik voelde dat ik dit groot project niet alleen kon dragen. Via mijn boekhouder kwam ik bij Jump4more terecht. Na een aantal verkennende gesprekken, beslisten we om samen te werken. Voor mij was dit een verademing om er niet alleen meer voor te staan maar te kunnen rekenen op Patrick en Stefanie die mij als zaakvoerder elk op hun manier aanvullen : financieel, fiscaal, juridisch & HR advies. Ik kan rekenen op hun inzet, hun vertrouwen en eerlijkheid om mij bij te sturen en te begeleiden in een groeiende onderneming. Samen behaalden we al mooie resultaten: 

- verhuis naar een groter en professioneel pand

- verdere uitbouw van het klantenbestand

- behalen van het bio label

- behalen van het handmade in Belgium label

- opstart in de Waalse markt

 

De samenwerking voelt voor mij heel goed en natuurlijk aan…ik kan mezelf zijn. Als zaakvoerder is het ook heel goed en noodzakelijk om een klankbord te hebben en dit vind ik zeker bij Jump4more.

Ann Vandenbroucke - Zaakvoerder Lekker Ann'ders

Umbrosa.jpg

Stefanie is voor mij het ideale klankbord om de groei van Umbrosa op een financieel gestructureerde en transparante manier te laten verlopen.

Onze maandelijkse review van de resultaten is keer op keer een sterk reflectie moment voor mij.

 

Vanuit haar ervaring en helikopter zicht daagt ze me uit met de juiste vragen en bedenkingen, waardoor ze onze financiële uitdagingen waar ik tegen aan loop of zal lopen zeer duidelijk maakt.

Op die manier kan ik mij als CEO focussen op de groei van het bedrijf en kom ik niet voor financiële ver(r)assingen te staan. 

Christophe Haemers - CEO Umbrosa

Getuigenissen: Testimonials
Carmen.jpg

Na 20 jaar heb ik een punt achter mijn carrière als zaakvoerder van Voor 't Labo gezet.
Zonder het gedreven team van Voor 't Labo, zonder fantastische klanten uit allerlei sectoren, zonder uitmuntende leveranciers was het familiebedrijf nooit tot zo een succes uitgegroeid.
Een cruciale rol was weggelegd voor mijn team van adviseurs. 


Een oprechte "DANK U WEL" aan iedereen die mij vergezelde tijdens dit soms hobbelig maar uiterst boeiend parcours!
In het bijzonder aan Patrick Vanbelleghem. Laat deze vermelding een kleine blijk van grote appreciatie zijn.
Dank u voor het vertrouwen en de support, de openheid en constructieve samenwerking, de boeiende gesprekken en de interessante blik achter de schermen. Dank u voor de empathie, de vriendschap en loyaliteit!

Every ending is a new beginning...
We'll meet again!

Carmen Van Waeyenberghe -
oprichter Voor 't Labo & Owner Ocho Projects BV

Getuigenissen: Testimonials

Ik had op voorhand schrik om met Stefanie samen te werken. Ze leek me streng én ik had verwacht dat de cijfers barslecht zouden zijn. Dat bleek echter een zeer positieve coaching te zijn. Ze heeft me toch doen inzien dat ik dingen doe op mijn manier, maar heeft me onbewust aangemoedigd om mijn prijzenbeleid en de manier waarop ik naar mijn zaak kijk toch te veranderen. We hebben samen de cijfers doorgenomen met een zekere bescheidenheid en ze heeft een grote impact op mij gehad. Ik denk nog bijna dagelijks aan dat gesprek. Het was misschien wat zot op dat moment, maar ze gaf me een toffe spiegel om in te kijken. Het was echt nodig om op die manier te kijken naar mijn zaak.  Ik pluk er vandaag nog steeds de vruchten van!

- Anoniempje -

Getuigenissen: Clients
Getuigenissen: Testimonials
edouard.jpg

In juni 2018 heb ik Maps4industry overgenomen, een KMO in een nichemarkt. Het was niet zomaar een nieuwe of bijkomende activiteit die ik tussen 9 en 17u elke dag enkel van maandag tot vrijdag zou uitoefenen. Neen... Als ondernemer ben je daar 24u/dag mee bezig. Je wordt met talrijke nieuwe gegevens en vragen geconfronteerd. Een rollercoaster van emoties. Hoe ga ik om met mijn personeel? Hoe zit het met de RSZ-plichten? Hoe kan ik mijn cash-flow beter beheren? Wat als mijn klanten niet betalen? Hoe kan ik een bank overtuigen met mijn projecten?...

 

Jump4more is dankzij hun expertise en ervaring de perfecte partner die mij daarin heeft begeleid en nog altijd bijstaat. Als ondernemer moet je aan introspectie doen en eerlijk zijn t.o.v. jezelf. Je sterkten kennen maar ook je zwakheden. Als ondernemer kan je niet alles. Ik heb gekozen om beroep te doen op Jump4more en zij staan Maps4industry bij sinds 2019.

 

Jump4more is de ideale partner voor KMO’s die zoeken naar tailor-made maar vooral menselijke aanpak.

 

Wij blijven beroep doen op de professionele aanpak van Jump4more!

Edouard Moreels - Zaakvoerder Moreway by Maps4Industry

liesbeth.jpg

Stefanie weet van aanpakken. Ze is super capabel om zich snel in te werken in een dossier en een sterke analyse te maken. Haar advies is to the point en praktisch, echt wat een KMO nodig heeft! 
Jump4more heeft ons geholpen bij de begeleiding van overname en we zouden bij andere financiële projecten hen graag verder willen inschakelen.

Liesbeth Benoit - Zaakvoerder Benoit Security

ruben.JPG

Fantastische samenwerking! 
Heel gestructureerd en met een hele grote kennis zodat de antwoorden op vragen in bepaalde situaties onmiddellijk volgen. Tegenwoordig leven we in een tijd dat alles zo snel verandert en expertise op elk vlak een must is. De bedrijfsleider dient expert te zijn in de activiteit van het bedrijf maar ontbreekt hierdoor de kennis en/of bijscholing op diverse gebieden. Met Jump4more hebben wij de gedroomde partner als expert voor zowel het financiële als HR-luik.

Ruben Herman - Zaakvoerder RD Group / Visuwalls

Getuigenissen: Testimonials
bottom of page