Ontdek wat klanten van ons denken

De ondernemingen die we begeleiden zetten belangrijke stappen vooruit.
Ontdek hun verhaal en hoe zij de samenwerking met Jump4more ervaren.

 
Kim.jpg

Als opstartende vzw heb je net zoals een andere vennootschapsvorm een doel voor ogen en wil je zaken gerealiseerd krijgen.
Toen ik begon met dit idee wist Stefanie me op een zeer adequate en warme wijze deze cruciale dimensie mee te geven. Intussen is deze mooie droom een opgerichte vzw en hebben we vliegende start kunnen nemen. Stefanie heeft hier een belangrijk aandeel in gehad en is voor onze vzw heel wat gaan betekenen. Als medeoprichter staat zij mee aan de basis van onze professionele organisatie in wording. 
Stefanie heeft het hart op de juiste plaats en weet met haar uitgebreide expertise heel wat goede inbreng te schenken aan ons groeiend verhaal dat zich inzet voor de superhelden en hun gezin. Mede dankzij haar staan we waar we nu al staan. Ze denkt mee, zowel creatief als inhoudelijk, komt met oplossingen en geeft richting daar waar de rest van het team minder of geen expertise in heeft. Dankzij haar business gerichte kijk brengt ze het aspect 'mensen en centen' heel mooi mee in balans. Het is een eer om met zo'n waarde gedreven TOPPER te mogen samenwerken.

Kim Milants - Bezieler & oprichter SuperKrachtig Lekker vzw

12003180_485664648278999_391624169131413

Toen wij in 2016 beslisten om een totaal nieuw bedrijf uit de grond te stampen stonden we voor een dilemma. We hadden al onze tijd nodig voor de technische en commerciële uitwerking van ons project en hadden ook de kennis noch de tijd niet om ons echt ten gronde met de administratieve en financiële zaken van een opstart bezig te houden.  Hiervoor deden we een beroep op Jump4more om dit alles in goede banen te leiden.  De aanpak en begeleiding is super professioneel en 5 jaar later sturen wij ons team van intussen +/- 15 voltijdse medewerkers naar verdere groei en nieuwe investeringen.  Hiervoor gaan wij zeker verder beroep doen op Jump4more om ons hierin op een professionele manier te ondersteunen.

Karl Herman - Co owner RD Group

 
RD Group.png
Djar.jpg
benoit security.JPG
Darcopack.jpg

RD Group

Djar

Benoit Security

Darcopack

Copahome.JPG
Beauvent.JPG
IMG_7115.jpeg
voor 't labo.png

Copahome

Beauvent

Superkrachtig Lekker

Voor 't labo

 
 

Stefanie is heel professioneel in haar manier van werken en in omgang. Ze beschikt over strategische, analytische en financiële vaardigheden die onze 'start-up' naar een hoger niveau tillen.
Het is een plezier en een enorme ervaring om samen met haar ons bedrijf Djar naar een hoger niveau te tillen en nieuwe toegevoegde waarde te creëren met haar.
Zeker iemand die we aanraden als je wilt groeien met je bedrijf.

Danielle & Allison - Zaakvoerders Djar

Technics4U.JPG
POM_START&GO_RGB.jpg
westtoer.png
Umbrosa-logo.jpg

Technics4U

Start & go

Westtoer

Umbrosa

sales4bio-logo-zw-zwart.jpg
Jess Projects.JPG
Van Oost.JPG
TGC.png

Sales4Bio

Jess Projects

Van Oost renovaties

The Green Community

 
 

Ongeveer een jaar geleden kwam ik via Start en Go in contact met Stefanie.

De eerste vragen tijdens het panelgesprek waren raak en duidelijk met als conclusie: ik had te weinig zicht op de cijfers en te weinig overzicht om verdere stappen te kunnen zetten.  Het deed me dan ook goed om de samenwerking te starten en Stefanie bezorgde me op vrij korte tijd een heel duidelijk overzicht en inzicht.

 

Naast de cijferbespreking is er steeds ruimte om te overleggen wat er leeft binnen Flammerouge en welke opportuniteiten er kunnen zijn in de toekomst.

Dat werkt motiverend , verruimend en geeft me inderdaad een jump vooruit.

Dieter D'Haene - zaakvoerder Flamme Rouge

Umbrosa.jpg

Stefanie is voor mij het ideale klankbord om de groei van Umbrosa op een financieel gestructureerde en transparante manier te laten verlopen.

Onze maandelijkse review van de resultaten is keer op keer een sterk reflectie moment voor mij.

 

Vanuit haar ervaring en helikopter zicht daagt ze me uit met de juiste vragen en bedenkingen, waardoor ze onze financiële uitdagingen waar ik tegen aan loop of zal lopen zeer duidelijk maakt.

Op die manier kan ik mij als CEO focussen op de groei van het bedrijf en kom ik niet voor financiële ver(r)assingen te staan. 

Christophe Haemers - CEO Umbrosa

 
Carmen.jpg

Na 20 jaar heb ik een punt achter mijn carrière als zaakvoerder van Voor 't Labo gezet.
Zonder het gedreven team van Voor 't Labo, zonder fantastische klanten uit allerlei sectoren, zonder uitmuntende leveranciers was het familiebedrijf nooit tot zo een succes uitgegroeid.
Een cruciale rol was weggelegd voor mijn team van adviseurs. 


Een oprechte "DANK U WEL" aan iedereen die mij vergezelde tijdens dit soms hobbelig maar uiterst boeiend parcours!
In het bijzonder aan Patrick Vanbelleghem. Laat deze vermelding een kleine blijk van grote appreciatie zijn.
Dank u voor het vertrouwen en de support, de openheid en constructieve samenwerking, de boeiende gesprekken en de interessante blik achter de schermen. Dank u voor de empathie, de vriendschap en loyaliteit!

Every ending is a new beginning...
We'll meet again!

Carmen Van Waeyenberghe -
oprichter Voor 't Labo & Owner Ocho Projects BV

 

Jump4more en Stefanie in het bijzonder maken de JUMP FOR MORE waar.
Stefanie beschikt over de mogelijkheid om je mee te nemen in een helikopter trip over je bedrijf en dit rustig in overschouw te nemen. Ze geeft je the bigger picture en land met de helicopter waar je wil en waar Stefanie ziet dat het belangrijk is voor jou en je bedrijf.
Haar feedback is authentiek gedreven door menselijke waarden :
zeggen hoe het ervoor staat en mee zoeken naar oplossingen.
Deze cocktail van mens en expertise zorgen ervoor dat je de Jump for more gefundeerd
en goed voorbereid kan nemen.

Dieter Devos - Zaakvoerder Hallelujah!

maps4industry-logo.jpg

Maps4Industry

Ibis_Styles_logo.png

Ibis Styles Kortrijk

Ariadne

Ariadne Innovation

Flamme Rouge

Flamme Rouge

ympa.png

Ympa

floorify.JPG

Floorify

jpg.jpg

Visuwalls

Lekker Annders 2.jpg

Lekker Ann'ders

 
 

Stefanie haar kennis, ervaring en persoonlijke aanpak is enorm ondersteunend voor nieuwe starters en bedrijven die willen groeien. Op een empathische en heel menselijke manier analyseerde ze goed wat wij trachtten te bereiken. Met een professionele benadering probeerde ze vervolgens ons kritisch in vraag te stellen. Hierdoor konden wij op korte tijd mogelijke pijn- en groeipunten in onze jonge onderneming blootleggen die we zelf als starter niet onder ogen zagen.
We zijn er dan ook beiden van overtuigd dat een goed advies en coaching op het einde van de rit duizenden euro's kan besparen én opbrengen. Een aanrader!

Basiel & Gert-Jan - Zaakvoerders Add Home

liesbeth.jpg

Stefanie weet van aanpakken. Ze is super capabel om zich snel in te werken in een dossier en een sterke analyse te maken. Haar advies is to the point en praktisch, echt wat een KMO nodig heeft! 
Jump4more heeft ons geholpen bij de begeleiding van overname en we zouden bij andere financiële projecten hen graag verder willen inschakelen.

Liesbeth Benoit - Zaakvoerder Benoit Security

ruben.JPG

Fantastische samenwerking! 
Heel gestructureerd en met een hele grote kennis zodat de antwoorden op vragen in bepaalde situaties onmiddellijk volgen. Tegenwoordig leven we in een tijd dat alles zo snel verandert en expertise op elk vlak een must is. De bedrijfsleider dient expert te zijn in de activiteit van het bedrijf maar ontbreekt hierdoor de kennis en/of bijscholing op diverse gebieden. Met Jump4more hebben wij de gedroomde partner als expert voor zowel het financiële als HR-luik.

Ruben Herman - Zaakvoerder RD Group / Visuwalls