Ontdek wat klanten van ons denken

De ondernemingen die we begeleiden zetten belangrijke stappen vooruit.
Ontdek hun verhaal en hoe zij de samenwerking met Jump4more ervaren.

 

Als opstartende vzw heb je net zoals een andere vennootschapsvorm een doel voor ogen en wil je zaken gerealiseerd krijgen.
Toen ik begon met dit idee wist Stefanie me op een zeer adequate en warme wijze deze cruciale dimensie mee te geven. Intussen is deze mooie droom een opgerichte vzw en hebben we vliegende start kunnen nemen. Stefanie heeft hier een belangrijk aandeel in gehad en is voor onze vzw heel wat gaan betekenen. Als medeoprichter staat zij mee aan de basis van onze professionele organisatie in wording. 
Stefanie heeft het hart op de juiste plaats en weet met haar uitgebreide expertise heel wat goede inbreng te schenken aan ons groeiend verhaal dat zich inzet voor de superhelden en hun gezin. Mede dankzij haar staan we waar we nu al staan. Ze denkt mee, zowel creatief als inhoudelijk, komt met oplossingen en geeft richting daar waar de rest van het team minder of geen expertise in heeft. Dankzij haar business gerichte kijk brengt ze het aspect 'mensen en centen' heel mooi mee in balans. Het is een eer om met zo'n waarde gedreven TOPPER te mogen samenwerken.

Kim Milants - Bezieler & oprichter SuperKrachtig Lekker vzw

Toen wij in 2016 beslisten om een totaal nieuw bedrijf uit de grond te stampen stonden we voor een dilemma. We hadden al onze tijd nodig voor de technische en commerciële uitwerking van ons project en hadden ook de kennis noch de tijd niet om ons echt ten gronde met de administratieve en financiële zaken van een opstart bezig te houden.  Hiervoor deden we een beroep op Stefanie van Jump4more om dit alles in goede banen te leiden.  Haar aanpak en begeleiding is super professioneel en 2 jaar later sturen wij ons team van intussen 6 voltijdse medewerkers naar verdere groei en nieuwe investeringen.  Hiervoor gaan wij zeker verder beroep doen op Stefanie en Jump4more om ons hierin op een professionele manier te ondersteunen.

Karl Herman - Co owner RD Group

 

Onze tevreden klanten

 
RD Group.png

RD Group

Darcopack.jpg

Darcopack

Djar.jpg

Djar

Ikoon.JPG

Ikoon

Benoit Elektronika.jpg

Benoit Elektronika

Hallelujah.JPG

Hallelujah

CallasConfiture.png

Callas Confiture

IMG_7115.jpeg

Superkrachtig Lekker

 
 

Stefanie is heel professioneel in haar manier van werken en in omgang. Ze beschikt over strategische, analytische en financiële vaardigheden die onze 'start-up' naar een hoger niveau tillen.
Het is een plezier en een enorme ervaring om samen met haar ons bedrijf Djar naar een hoger niveau te tillen en nieuwe toegevoegde waarde te creëren met haar.
Zeker iemand die we aanraden als je wilt groeien met je bedrijf.

Danielle & Allison - Zaakvoerders Djar

Technics4U.JPG

Technics4U

v2horizontaal-1dbbf86a.png

Trade Consulting Solutions

POM_START&GO_RGB.jpg

Start & go

vaneeckhoutte-dakwerken-vichte.png

Dakwerken Angelino Vaneeckhoutte

Add-Home.png

Add-home

Van Oost.JPG

Van Oost renovaties

pizzasanta-200.png

Pizza Santa

logo.jpg

De Piloten

 
 

Jump4more en Stefanie in het bijzonder maken de JUMP FOR MORE waar.
Stefanie beschikt over de mogelijkheid om je mee te nemen in een helikopter trip over je bedrijf en dit rustig in overschouw te nemen. Ze geeft je the bigger picture en land met de helicopter waar je wil en waar Stefanie ziet dat het belangrijk is voor jou en je bedrijf.
Haar feedback is authentiek gedreven door menselijke waarden :
zeggen hoe het ervoor staat en mee zoeken naar oplossingen.
Deze cocktail van mens en expertise zorgen ervoor dat je de Jump for more gefundeerd
en goed voorbereid kan nemen.

Dieter Devos - Zaakvoerder Hallelujah!

maps4industry-logo.jpg

Maps4Industry

Ibis_Styles_logo.png

Ibis Styles Kortrijk

logo_desmidt.jpg

Desmidt Electronics

Flamme Rouge

Flamme Rouge

Steenhuyse.JPG

Steenhuyse

jpg.jpg

Visuwalls

floorify.JPG

Floorify

 
 

Stefanie haar kennis, ervaring en persoonlijke aanpak is enorm ondersteunend voor nieuwe starters en bedrijven die willen groeien. Op een empathische en heel menselijke manier analyseerde ze goed wat wij trachtten te bereiken. Met een professionele benadering probeerde ze vervolgens ons kritisch in vraag te stellen. Hierdoor konden wij op korte tijd mogelijke pijn- en groeipunten in onze jonge onderneming blootleggen die we zelf als starter niet onder ogen zagen.
We zijn er dan ook beiden van overtuigd dat een goed advies en coaching op het einde van de rit duizenden euro's kan besparen én opbrengen. Een aanrader!

Basiel & Gert-Jan - Zaakvoerders Add Home

Stefanie weet van aanpakken. Ze is super capabel om zich snel in te werken in een dossier en een sterke analyse te maken. Haar advies is to the point en praktisch, echt wat een KMO nodig heeft! 
Jump4more heeft ons geholpen bij de begeleiding van overname en we zouden bij andere financiële projecten hen graag verder willen inschakelen.

Liesbeth Benoit - Zaakvoerder Benoit Security

Fantastische samenwerking! 
Heel gestructureerd en met een hele grote kennis zodat de antwoorden op vragen in bepaalde situaties onmiddellijk volgen. Tegenwoordig leven we in een tijd dat alles zo snel verandert en expertise op elk vlak een must is. De bedrijfsleider dient expert te zijn in de activiteit van het bedrijf maar ontbreekt hierdoor de kennis en/of bijscholing op diverse gebieden. Met Jump4more hebben wij de gedroomde partner als expert voor zowel het financiële als HR-luik.

Ruben Herman - Zaakvoerder RD Group / Visuwalls

 

NIEUWSBRIEF

Tel 0475/20.19.11

©2019 Jump4more by Finit BVBA - BE0537.759.189 - privacy policy