top of page
marvin-meyer-571072-unsplash.jpg

Cofounderschap

 

Jump4more participeert in startups en kleine ondernemingen met als doel hen maximaal te ondersteunen in hun groei. 

Onze unieke positie is dat wij niet als investeerder, noch als adviseur gepositioneerd worden, maar wel als samenwerkend partner of co-founder van uw bedrijf. 

 

Hoe ziet een samenwerking eruit?

- wij brengen een deel kapitaal in 

- we nemen steeds een minderheidsparticipatie omdat wij ervan overtuigd zijn dat de passie van de ondernemer cruciaal is om een succesvol bedrijf uit te bouwen

- wij worden co-founder en dragen dus mee het ondernemingsrisico

- wij worden uw samenwerkend partner en bieden ondersteuning volgens 3 pijlers : 

BUILDING THE BUSINESS 

We helpen je met het opmaken of verfijnen van jouw business plan. We bepalen mee de strategie en kijken hoe we ons gaan positioneren op de markt. 

RUNNING THE BUSINESS 

Waar de ondernemer zijn dromen moet kunnen najagen, helpen wij u met de dagdagelijkse operationele activiteiten. Op die manier kan je je als ondernemer focussen op wat echt belangrijk is.

GROWING THE BUSINESS

Wij staan je als ondernemer dagelijks bij met al jouw vragen en keuzes die genomen moeten worden. We zetelen mee in de raad van advies zodat we de organisatie mee kunnen tillen naar dat volgend niveau.

En dit alles onder het motto : "Together everyone achieves more". 

Wat krijg je ervoor in de plaats? 

- wij volgen dagelijks uw onderneming op en staan continu in verbinding

- financiële monitoring via een dagelijkse rapporteringstool

- HR opvolging en payroll

- corporate & legal housekeeping

Als samenwerkend partner ontzorgen wij u zoveel mogelijk van alle taken die voor u een last zijn én zit u aan het stuur van uw eigen onderneming via een dagelijks bijgewerkt dashboard.

Wat kost deze samenwerking?

Om een duurzame samenwerking uit te bouwen... 

Gezien wij een gemotiveerd zaakvoerder heel belangrijk vinden, nemen wij steeds een minderheidsparticipatie en werken we aan lage tarieven zodoende de onderneming de ruimte te geven voor groei. 

Onze voorwaarden :

Je bent een gepassioneerde ondernemer die er voluit wil voor gaan, die op zoek is naar duurzame samenwerkingen en die een schaalbaar idee/business plan heeft.

(In SAAS modellen stappen wij niet in omwille van de kapitaal intensiteit, maar uiteraard kunnen wij als adviseur wel de nodige begeleiding & ondersteuning bieden.)

Gezien wij kwaliteit zeer belangrijk vinden kunnen wij slechts met een beperkt aantal ondernemingen in zee gaan.

Ben je ervan overtuigd dat jij aan onze voorwaarden voldoet en dus in aanmerking komt voor een exclusieve samenwerking met Jump4more? 

Registreer je dan hier: 

Partnership: Over
bottom of page