marvin-meyer-571072-unsplash.jpg

PARTNERSHIP


Jump4more participeert in startups en kleine ondernemingen met als doel hen maximaal te ondersteunen in hun groei. 

Onze unieke positie is dat wij niet als investeerder, noch als adviseur gepositioneerd worden, maar wel als samenwerkend partner of co-founder van uw bedrijf. 

Onze & uw troeven :

- wij brengen een deel kapitaal in 

- we nemen steeds een minderheidsparticipatie omdat wij ervan overtuigd zijn dat de passie van de ondernemer cruciaal is om een succesvol bedrijf uit te bouwen

- wij worden co-founder en dragen dus mee het ondernemingsrisico

- wij worden uw samenwerkend partner en bieden ondersteuning volgens 3 pijlers : 

BUILDING THE BUSINESS 

We helpen je met het opmaken of verfijnen van jouw business plan. We bepalen mee de strategie en kijken hoe we ons gaan positioneren op de markt. 

RUNNING THE BUSINESS 

Waar de ondernemer zijn dromen moet kunnen najagen, helpen wij u met de dagdagelijkse operationele activiteiten. Op die manier kan je je als ondernemer focussen op wat echt belangrijk is.

GROWING THE BUSINESS

Wij staan je als ondernemer dagelijks bij met al jouw vragen en keuzes die genomen moeten worden. We zetelen mee in de raad van advies zodat we de organisatie mee kunnen tillen naar dat volgend niveau.

En dit alles onder het motto : "Together everyone achieves more". 

Onze voorwaarden :

Je bent een gepassioneerde ondernemer die er voluit wil voor gaan, die op zoek is naar duurzame samenwerkingen en die een schaalbaar idee/business plan heeft.

Gezien elk bedrijf uniek is, maken wij uiteraard uw persoonlijk voorstel.